1 7

Ένα από τα Σχέδια Εργασίας (Projects) τα οποία υλοποιεί φέτος το 1ο ΣΔΕ Λάρισας είναι το «Σεργιάνι στην Μουσική μας Παράδοση», με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον φιλόλογο κ. Χρήστο Καλαντζή και τον φυσικό κ. Νικόλαο Κυριακού. Οι εκπαιδευόμενοι της ομάδας μας ασχολήθηκαν με τα δημοτικά τραγούδια, οπότε θεωρήθηκε σκόπιμο να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, ένα χώρο στον οποίο ηχογραφείται μουσική.

Έτσι, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023, σύσσωμη η ομάδα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Fabric Studios στην οδό Γρυμπογιάννη 2Β, στην πόλη της Λάρισας. Εκεί, ο ιδιοκτήτης, γνώριμός μας και από παλαιότερη επίσκεψη του Σχολείου μας, κ. Γιώργος Τσαβδαρίδης μας υποδέχθηκε και μας ξενάγησε στους χώρους του Studio (θαλάμους ηχοληψίας και control room). Μας είπε πολλά, απάντησε σε ποικίλες ερωτήσεις, μας έλυσε απορίες, μοιράστηκε μαζί μας την γοητεία της μουσικής δημιουργίας την οποία κάθε θάλαμος ηχογράφησης αποπνέει. Μετά από την δίωρη ξενάγηση, οι εκπαιδευόμενοί μας έφυγαν από το Studio έχοντας αποκτήσει μία εμπειρία την οποία είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να λησμονήσουν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Τσαβδαρίδη για την ευγενική του διάθεση και του ευχόμαστε πολλές γόνιμες, δημιουργικές ώρες στην κονσόλα του Fabric Studio!

Από admin